1.3.2013

Novinky ve 1CLICK 2.4

Oprávnění k jednotlivým typům záznamů kontaktů

Rádi byste u kontaktů evidovali i citlivější údaje než adresy a osoby, ale nechcete, aby byly viditelné všem? Nový 1CLICK Vám to umožňuje.

Sloučení duplicitních kontaktů

Také jste zjistili, že v kontaktech máte duplicity? A co teď s nimi, když jsou na ně navázané úkoly, projekty a procesy? 1CLICK Vám chytře nabídne potencionální duplicity kontaktu a korektně je sloučí, včetně všech vazeb.

Hromadný export a hromadné úpravy v kontaktech

Údaje z kontaktů lze snadno vyexportovat do XLS nebo CSV souboru, který pak použijete jako podklad pro hromadné rozesílání nabídek, kampaní, nebo třeba velikonočních přání. Při exportu můžete navíc výběr úzce zacílit pomocí všech možností podrobného vyhledávání.

Záznamy kontaktů ve 1CLICKu lze také na základě externího XLS nebo CSV hromadně upravit. Tato funkce přijde vhod například v situaci, kdy se vám lidé odhlásí od příjmu obchodních sdělení a tuto informaci u nich potřebujete ve 1CLICKu hromadně zaznamenat.

Všechny hromadné operace se povolují jen na základě členství ve speciální roli, čímž jsou chráněné proti zneužití.

Zobrazení přípon u dokumentů

Všechny přílohy a dokumenty se zobrazují i s příponou a při jejich stažení do PC se uloží právě pod zobrazovaným jménem ve 1CLICK.

Automatické startování procesů e-mailem

1CLICK umí skenovat e-mailové schránky a při nalezení nově příchozího e-mailu nastartovat proces. Do procesu umí přenášet informace z e-mailu, zejména jeho předmět, tělo a přílohy. Tato funkce se hodí pro procesní obsluhu schránek jako info@, sales@, podpora@, helpdesk@ apod.

Slovenská lokalizace

1CLICK se naučil kompletně mluvit slovensky.

Další novinky a vylepšení

Obecné Úkoly Projekty Kontakty Organizační struktura Dokumenty

Opravné verze

2.4.7 (25.4.2013) 2.4.6 (20.4.2013) 2.4.5 (10.4.2013) 2.4.4 (6.4.2013) 2.4.3 (21.3.2013) 2.4.2 (13.3.2013)